zaterdag 4 januari 2014

Gelezen in december

In de maand december las ik onderstaande boeken:

Ilona Andrews - Questing beast, Clean sweep
Een (heel) kort verhaal en een korte roman. Twee boeken die mij introduceren bij een schrijfster(sduo) waar ik onlangs een redelijke stapel boeken van heb gekocht. Ik moet zeggen deze boeken zorgen ervoor dat ik er binnenkort aan ga beginnen. Questing beast was leuk gedaan en grappig verhaaltje over wetenschappers op een verre planeet. Clean sweep was een meeslepend en super interessant verhaal. Kan niet wachten op het volgende deel. Een interessante wereld met interessante personen.
Jennifer Ashley - The wicked deeds of Daniel MacKenzie
Normaliter is Jennifer een van mijn favoriete schrijfsters. Maar ik heb er bijna 2 maanden over gedaan om dit boek uit te krijgen. Het pakte me totaal niet. Waarschijnlijk omdat Daniel te perfect was en er totaal geen spanning in zat. Het was net niet een DNF, maar ik ga hem niet meer herlezen. Dan liever de verhalen van Ian en Hart.
Jayne Ann Krentz - Dream eyes, Whirlwind courtship (als Jayne Taylor)
Na mijn glom van vorige maand toch nog wat JAK’jes. Dream eyes was een lekker lezend boek, waarin ik na wat moeite in het beginhoofdstukken lekker heb doorgelezen. Whirlwind courtship was een oud JAK’je, onder de pseudoniem Jayne Taylor. Enigszins gedateerd, maar wel leuk. De held is ietswat te dominant, maar het leest lekker door en de heldin is geen deurmat.

Anne Marsh - Tempted by the pack
Een e-book dat ik gekocht heb nav een blog. Het was niet slecht, blijf een fan van de weerwolf verhalen, en een die zich afspeeld in New Orleans is een keer wat anders. Maar niet goed genoeg om de rest van de boeken te kopen.
 

Judith Nelson - Kidnap confusion
Ik was super blij toen ik dit boek tweedehands op de kop kon tikken. Helemaal voor een mooi bedragje, aangezien het via andere verkopers erg duur was. Zodra het binnen was, ben ik begonnen te lezen. Helaas viel het wat tegen, de hype was mijns inziens het niet waard. Waar ik me het meest aan stoorde was het gebruik van “voorstukjes”, alsof je een Amerikaanse show bekijkt, "nu gaat dit en dat gebeuren". De schrijfster verteld meer dan ze laat zien, en dat bevalt me niet. Het verhaal is leuk, daarom heb ik het wel uitgelezen.
Roberts, Nora - Vision in White
Een heerlijk boek met een liefdesverhaal, maar ook de relaties tussen vier vriendinnen die samen een bruiloftsorganisatiebureau hebben. Een keer een gamma held, heel vertederend en lief. Ben al begonnen aan deel twee.
Singh, Nalini - Heart of obsidian
Een herlezen van een boek dat ik in juni al heb gelezen. Maar nu nog een keer van voor naar achterkant. Hij blijft goed, ook bij de tweede, derde, vierde keer.

Walker, Shiloh - Beautiful girl
Een verhaal met een zwaar thema van misbruik, maar wel heel goed gedaan. Al met al een goed boek met pakkende schrijfstijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten