donderdag 5 december 2013

gelezen in november

In de maand november  las ik onderstaande boeken.

 
Nalini Singh – Archangel’s legion
Een nieuw deel in een favoriete serie. Gepakt en gelezen zodra die binnenkwam. Het was super spannend! Ze blijft een geweldige schrijfster. Raphael en Elena moeten voor hun wereld vechten nu de Cascade op gang komt. Vrienden en vijanden worden duidelijk. De invloed die Elena op Raphael heeft red hem en de wereld, wauw.
G.A. Aiken – A tale of two dragons
Nog zo'n geweldige schrijfster. Dit was zo leuk en lekker. Geweld, humor en liefde. Gouden combinatie. We gaan weer terug naar de generatie van Bercelak, nog voor hij en Rhiannon een paar worden. De Cadwaladr Clan zijn een stelletje rouwdouwers, maar wel loyaal aan familie en vrienden. Dit is een novella, met veel verwijzinging naar eerdere boeken, maar ook een uitgewerkt verhaal.
Favoriete quote:
[Addolgar] "It's been al long time. How have you been doing?"
[Briath] I'm fine. How are you? You are looking very handsome today, Addolgar the Handsome, lord of my loins. At least that's what she'd like to say, but instead she came out with, "Yeah, hi"
Patricia Briggs Frost burned,

Moon called, Blood bound, Iron kissed, Bone crossed, Silver Borne, River Marked
Frost burned voor het eerst gelezen, de rest was herlezen van half-vergeten boeken. Dat ging als een tierelier, het zijn heerlijke verhalen. Mercy is een geweldige heldin. Ze is slim, sterk en veerkrachtig. Ze heeft naast het shapeshiften weinig speciale krachten, maar dat weerhoud haar niet om voor haar vrienden en geliefden op te komen. Het verhaal tussen haar en Adam is geweldig. Een dans van een stap vooruit en weer terug. Niet te snel, er zijn een paar gemene hordes te nemen, maar de uitkomst is super.


Thea Harrison – Dragos takes a holiday; Kinked
Een kort verhaal en een volledig verhaal van Thea Harrison. De eerste is een klein juweeltje over een 'vakantie' die Dragos, Pia en Liam nemen om er even tussenuit te zijn. Maar het avontuur volgt hen.

Kinked gaat over de harpij Aryal en werepanter/elf Quentin, twee sentinels, die moeten leren samen te werken. Daarom worden ze naar Numenlaur, het Elven-koninkrijk gestuurd. En ze leren inderdaad samen te werken, elkaar te appreciëren en van elkaar te houden. Onderwijl is er een spannend verhaal over de gevolgen van de Elven-oorlog. Zodra beide verder kijken dan hun neus lang is, groeit er een mooi verhaal over liefde, vergeving en kinky sex!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten