woensdag 27 februari 2013

gelezen in januari en februari

Ik heb de afgelopen anderhalve maand redelijk wat gelezen. In de aanloop naar het LLC 2013 wil ik in ieder geval van de schrijfsters die ik wil ontmoeten een of meerdere boeken gelezen hebben.
Daarnaast komen er natuurlijk een paar tussendoor die gelezen moeten worden, zodra ze binnen komen.
Van de laatste categorie is The seduction of Elliot McBride. Een heerlijk boek en een fantastisch goede serie. Die grijp ik zodra ze binnen komen. Het boek heeft een van mijn favoriete tropes, the wounded hero. Iets wat in dit boek weer uitstekend wordt uitgewerkt!
Daarnaast heb ik ter ere van LLC gelezen:


Michelle Styles - Breaking the governess's rules
Lekker luchtig vermaak. Wat ik wat minder vond was dat ze allebei zo goedgelovig waren, die jaren terug. Vooral Louisa, dat ze niet geprobeerd heeft hemzelf te spreken. Maar verder een goed uitgewerkt "second chance at love" verhaal
 
 
Vivian Arend - Wolf flight, Wolf games, Wolf tracks
Goede, maar korte weerwolf verhalen. Met heel veel plezier gelezen. Ondanks dat ze kort waren toch goede karakterontwikkeling en geloofwaardige relaties.Karen Rose - You belong to me. Spannend boek. Begon met marteling, daarna wat traag, maar in de loop van het boek werd het steeds spannender. Het deed me denken aan de Law & Order tv-serie. Ik heb gelukkig meer boeken van haar.

 
Delilah Marvelle - Mistress of pleasure / Lord of pleasure
Hot regencies. Ze lezen lekker weg en hebben ook wat humor. Boek 1 vond ik redelijk, boek 2 werd beter. Ik zag op haar site dat ze deze serie gaat vervolgen. Denk dat ik de volgende boeken ook nog wel ga aanschaffen. Er zaten interessante side-characters bij. Hopelijk komen die terug.
 

1 opmerking:

  1. Dat gaat lekker Maia :) nog een paar schrijfsters, dan zijn we er helemaal klaar voor!

    BeantwoordenVerwijderen