vrijdag 18 maart 2011

twilight's dawn

Gisteren en vandaag heb ik drie van de vier verhalen gelezen van Twilight's dawn. Een boek in de serie Black Jewels van Anne Bishop
Deze drie verhalen zijn lieve verhalen over losse eindjes na het boek Tangled webs, over Surreal en Rainier. Over het vieren van Winsol, een Kerst-achtig feest met famlie en vrienden. En zelfs de "High Lord of Hell" krijgt een mooi verhaal.

Ik durf niet aan het vierde verhaal te beginnen. Ik ben gewaarschuwd over dat verhaal. Wie weet zal ik het ooit lezen, maar nu niet.

Ik raad iedereen die deze serie kent in ieder geval de eerste drie verhalen te lezen. Ze zijn mooi en lief. Ze had moeten stoppen bij deze drie.

2 opmerkingen:

  1. Misschien doe ik dat dan wel. Blij dat je toch niet het laatste verhaal gaat lezen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het toch gedaan. Ik wist al bepaalde dingen. Maar kon het niet laten. Heb wel bijna de hele tijd met tranen in de ogen zitten lezen en op bepaalde momenten gewoon zitten huilen. Maar ben toch blij dat ik het heb gedaan. Ben een beetje emotioneel uitgewrongen, en dat is toch een teken dat het een goed verhaal was. Ik kan zelfs nog een vervolg zien en hoop dat ze door blijft schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen